"Тиждень сім'ї" в нашому дитячому садочку

Виставка " Наш родинний оберіг"

Родинне виховання - перевірений століттями досвід національного виховання дітей у родині. Воно є могутнім джерелом формування світогляду, національного духу, високої моральності, трудової підготовки, громадянського змужіння, глибоких людських почуттів, любові до роду і народу, пошани рідної мови, історії, культури.

В термін з 12 по 19 лютого в нашому дитячому садочку пройшов " Тиждень сім'ї". В кожній віковій групі було проведено безліч цікавих та захоплюючих заходів , направлених на вирішення завдань, що пов'язані з питаннями родинного виховання.

Діти разом з батьками з захопленням виготовляли поробки з природнього та покидькового матеріалу, приймали участь в конкурсах малюнків " Тато , мама, я - разом ми одна сім'я" , складали родинні дерева, виготовляли стенгазети. В групі раннього віку було проведено виставку міні-музею " Наш родинний оберіг" , впроваджено проект з напрямку патріотичного виховання " Ми - українська родина" . В старшій та середній групі виготовлено стенгазети на теми " Наша родина" , " Разом ми щасливі", в усіх групах проведено конкурси малюнків.

Окрім цього, впродовж тижня в навчально-виховному процесі активно проваджувались різноманітні розвиваючі заходи : дидактичні, рухливі, пальчикові, театралізовані , народні ігри.Проводились заняття, бесіди, спостереження, направлені на розвиток патріотичних почуттів дошкільників шляхов усвідомлення своєї значущості в родині, а також своєї родини в суспільстві.

Під керівництвом вихователя Носик О.В. було оформлено досвіди сімейного виховання родин Ткачук та Коржикових. Під керівництвом вихователя Чижової І.В. - родини Колобердянко.

Вважаємо, що данні заходи мають значущий вплив на розвиток особистості дитини, тому плануємо і надалі проводити " Тиждень сім'ї".

Кiлькiсть переглядiв: 1871

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.